De ING Intermediair portal is vernieuwd en verhuisd

Vanaf 1 juni is de portal waarop je je nu bevindt niet meer beschikbaar. De gebruikersbeheerder bij jou op kantoor is hierover geïnformeerd en heeft een account voor je aangemaakt voor de nieuwe portal.

Heb je al een nieuw account?

  1. Gebruik dan https://intermediairs.ing.nl om in te loggen op de vernieuwde portal. (Tip! Sla de nieuw link op in je browser favorieten)
  2. Log in met het e-mailadres waarvoor je account is aangemaakt.

Heb jij nog geen nieuw account of is deze nog niet geactiveerd?

Neem dan contact op met de gebruikersbeheerder bij jou op kantoor om je account te activeren. Weet je niet wie de gebruikersbeheerder is? Neem dan contact met ING Servicedesk Intermediair via intermediairportal@ing.com. Uiteraard kan je ook contact opnemen met je relatiemanager.

Ben je gebruikersbeheerder en heb je het account nog niet geactiveerd?

Je vindt hier de instructies hoe je je account en de accounts voor je collega’s activeert. Ben je je activatielink kwijt of is deze verlopen? Neem dan contact met ING Servicedesk Intermediair via intermediairportal@ing.com. Uiteraard kan je ook contact opnemen met je relatiemanager.

Is je account al geactiveerd, maar ben je je wachtwoord vergeten?
Je kunt dan een wachtwoord reset aanvragen via deze link: https://intermediairs.ing.nl/importal/reset-password (werkt alleen voor geactiveerde accounts).